FA kup

Igrači Leyton Orienta dobili put u Las Vegas nakon remija s Arsenalom

leyton
PIXSELL
21.02.2011.
u 17:44

Barry Hearn, predsjednik Leyton Orienta, nagradit će igrače svoje momčadi putovanjem u Las Vegas na kraju sezone nakon što su igrali neodlučeno s Arsenalom u osmini finala FA kupa i osigurali novu utakmicu

Leyton Orient imao je financijskih poteškoća pa mu je remi dobro došao jer će napuniti blagajnu od prodaje ulaznica. Pogotkom Francuza Jonathana Téhouéa momčad treće engleske lige izborio je drugu utakmicu.

Poslije susreta igrači su nakon ulaska Hearna u svlačionicu zapjevali Viva Las Vegas Elvisa Presleyja. Predsjednik je igračima obećao da će svima platiti put u Las Vegas, a sada to obećanje mora i održati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije