NAPUŠTA DINAMO?

Insajder tvrdi da Livaković radi transfer karijere. Vatreni postaje prvi Hrvat u europskom velikanu?

U posljednjem susretu 24. kola SuperSport HNL-a Dinamo i Osijek  odigrali 1-1
Goran Stanzl/PIXSELL
26.04.2023.
u 14:20

Turski dopisnik i britanski The Mirror javljaju o interesu otočkog diva

Dominik Livaković već neko vrijeme spominje se u rubrikama odlasci iz Maksimirske 128, a izgleda kako će se taj transfer i dogoditi u ljetnim mjesecima. Naime, turski novinar i transfer guru Ekrem Konur, inače dopisnik ESPN-a i španjolske Marce, tvrdi da veliki Manchester United želi dovesti ponajboljeg vratara s prošlog svjetskog prvenstva u Kataru. 

Menadžer Erik Ten Hag traži nasljednika Davida de Gee i čini se da je izbor pao na upravo Livakovića čija bi odšteta iznosila oko 10 milijuna eura. 

- United, Sociedad i Villarreal prate situaciju s 28-godišnjim Livakovićem. S druge strane, on je odbio transfer u Galatasaray - tvrdi Konur iako smo ranije doznali kako nikakvih pregovora Turaka i Livakovića uopće nije bilo. 

Livaković je igrač Dinama od 2015. godine i s njim je osvojio pet naslova prvaka Hrvatske, a ove sezone je vrlo blizu šeste titule s Modrima. Trenutno je ovaj 28-godišnjak prva opcija kod Zlatka Dalića u reprezentaciji Hrvatske, a o interesu crvenih vragova piše i britanski Mirror

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije