Talijanska liga

Inter izgubio od Sampdorije, Brozović skrivio jedanaesterac

Marcelo Brozović
Foto: Screenshot/You Tube
1/6
03.04.2017.
u 23:35

Za Inter je Brozović igrao čitav susret, a Perišić do 78. minute. Lorenco Šimić i Ante Budimir bili su na klupi Sampdorije

Nogometaši Sampdorije u Milanu su pobijedili Inter sa 2:1 (0:1), to im je prva gostujuća pobjeda protiv 'crno-plavih' nakon punih 20 godina.

Inter je poveo pogotkom Danila D'Ambrosija (35) i to je bilo sve od domaće momčadi. U nastavku je uslijedio preokret.

Prvo je Patrik Schick izjednačio u 50. minuti izjednačio iako je bio u zaleđu, a pobjedu Sampdoriji osigurao je Fabio Quagliarella pet minuta prije kraja utakmice iz udarca s bijele točke. Jedanaesterac je skrivio naš Marcelo Brozović nakon što je igrao rukom u svom kaznenom prostoru.


hfhg by Goals_online

Za Inter je Brozović igrao čitav susret, a Ivan Perišić do 78. minute.  Lorenco Šimić i Ante Budimir bili su na klupi Sampdorije.

Rezultati by SofaScore

>>Rakitić kakvog rijetko viđamo: Izvrijeđao suparničkog igrača

Komentara 2

NI
Nini istrijan
09:54 04.04.2017.

Ma zeznuo ga netko iz publike jer je viknuo: Imali ovdje zagrepcana? i jadan Broza digne ruku.Sto ce,omaknulo mu se !

KU
kurkomali
08:23 04.04.2017.

mnogo mi je drago. navijam za sampdoriju a ona dvojica iz intera (perisic i brozovic) su prevare od igraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije