Superkombinacija - BANSKO

Ipak bez postolja: Ivica peti, Natko 15.

kostelic (1)
AFP/Pixsell
26.02.2011.
u 10:16

Ivica Kostelić zauzeo je peto mjesto u superkombinaciji u Banskom i osvojio 45 bodova. Zrnčić-Dim bio je 15, a slavio je Talijan Innerhofer.

Činilo se kao da će hrvatski superkombinatorski dvojac ponoviti priču iz Chamonixa, kad su se grlili na postolju, Ivica prvi, a Natko drugi. Međutim, kiksevi u superveleslalomskoj vožnji obojicu su katapultirali iz društva koje se popelo na postolje.

Natku se prednost otopila kao proljetni snijeg, sa 0.65 sekundi "fore", u cilj je ušao sa 2.07 sekundi zaostatka! Skoro je pao, dva puta ostao na unutrašnjoj skiji, završio na repovima... Bilo je to tek za 15. mjesto.

Ivica Kostelić već je na prvim vratima kiksao, nagnuo se, u vrata ušao na jednoj skiji pridržavajući se rukavicom. Činilo se kao utrka MotoGP-a, kad vozači koljenom dolaze do tla. Širio je ruke, kimao glavom. Na kraju je završio peti, ali i to je dovoljno, sakupio je još 45 bodova više od Cuchea, forma mu pada, a razlika raste.

Za vodećim Grangeom Kostelić zaostajo je nakon prve, slalomske, vožnje 61 stotinku, a Zrnčić Dim 83 stotinke, te imaju odličnu situaciju uoči vožnje superveleslaloma. Tin Široki bio je na 37. mjestu, sa 4.21 sekunde zaostatka nad Grangeom. Francuz je na kraju pao, propustio pobjedu iako je imao preko dvije sekunde prednosti. Ozlijedio je i ruku...

Sutra se vozi slalom.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
10:38 26.02.2011.

Bruno Kovačević će vikati popodne: \"Fantastično, Ivica je osvojio izvanredo 14. mjesto\"

OB
-obrisani-
13:52 26.02.2011.

Miške A ti bi da kretenizam boli vikao od jutra do mraka!

OB
-obrisani-
15:28 26.02.2011.

dtujic1 u 13:25- Što ste uopće htjeli reči? Navijam za Ivcu i naše maximalno. A protiv sam da se neuspjeh prodaje, kao izvanredno dostignuce.To cine Mišo Dušanovic i Bruno Kovačević. Uostalom, 5. i15. mjesto a za naše dečke nije ovaj put pobjeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije