LIGA NACIJA

Ipak ništa od senzacije: Nijemci nakon drame slavili u Zenici, Prosinečki izgubio s Crnom Gorom

Zenica: UEFA Liga nacija, Bosna i Hercegovina - Njemačka
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/8
11.10.2024.
u 22:59

Nakon tri kola Njemačka je na vrhu sa sedam bodova, druga Nizozemska ima pet, treća Mađarska dva, a četvrta BiH jedan

Nogometaši Njemačke zadržali su prvo mjesto u skupini 3A Lige nacija 2-1 (2-0) gostujućom pobjedom protiv Bosne i Hercegovine u Zenici.

Njemačka je u drugom dijelu prvog poluvremena povela sa 2-0 s dva gola Undava (30, 36) te je još tri puta tresla mrežu domaćina, ali ti pogoci su poništavani zbog zaleđa da bi veteran Džeko (69) udarcem glavom vratio nadu selekciji BiH, no na kraju to nije bilo dovoljno za pozitivan ishod.

U drugom susretu ove skupine Mađarska i Nizozemska su u Budimpešti igrale 1-1 (1-0). Domaći su poveli preko Sallaija (32), a izjednačio je Dumfries (83).

Nakon tri kola Njemačka je na vrhu sa sedam bodova, druga Nizozemska ima pet, treća Mađarska dva, a četvrta BiH jedan.

Nogometna reprezentacija Crne Gore poražena je na gostovanju u Turskoj, i to rezultatom 1:0. Jedini pogodak za domaćine u dvoboju 3. kola Lige B postigao je Irfan Can Kahveci u 69. minuti, samo sedam minuta nakon što je ušao u igru. Turci su bili bolji kroz čitav dvoboj, a reprezentaciji Roberta Prosinečkog to je treći poraz u tri utakmice u ovoj kampanji. U sljedećem kolu gostuje u Walesu koji je danas na Islandu odigrao 2:2. Crna Gora se nalazi u teškoj situaciji, bez bodova, na dnu skupine, s jako malim izgledima da izbjegne posljednje mjesto koje vodi u Ligu C.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije