Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ishod ove teške sezone ne bi trebao biti presudan za Jakirovićev status u Dinamu

Prepozna li klub da trener radi dobar posao, da ga igrači slijede i da momčad napreduje te da taj trener pritom respektira klupsku hijerarhiju i strateške odrednice, onda je zavrijedio da mu se oslobodi uzletna pista za nadolazeće ljeto

Komentari 1

BI
billynik
08:31 29.04.2024.

Koje lupetanje, pa Čačić je odletio poslije jednog poraza a pod njim su na Maksimiru padali najveći a Jakirovic je izgubio sve važnije europske utakmice i to kad je imao pobjedu u džepu. U prvenstvu se drži zahvaljujući sreći i igračima ali Dinamo nikad nije igrao lošije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.