NAKON UTAKMICE

Za ovih 8 hrvatskih igrača Islanđani tvrde da su popili 70 piva

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
18.11.2013.
u 16:12

Islanđani idu toliko daleko da navode i imena osam ''prijestupnika'', a to su redom Mario Mandžukić, Darijo Srna, Nikica Jelavić, Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar, Eduardo da Silva, Mateo Kovačić i Domagoj Vida.

Hrvatski reprezentativci ne brinu previše o uzvratnoj utakmici protiv Islanda sudeći po ponašanju nakon prve utakmice, piše islandski portal Visir.is koji tvrdi kako je osam naših igrača nakon utakmice popilo čak 70 piva.

Islanđani idu toliko daleko da navode i imena osam ''prijestupnika'', a to su redom Mario Mandžukić, Darijo Srna, Nikica Jelavić, Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar, Eduardo da Silva, Mateo Kovačić i Domagoj Vida.

Također se piše kako je veselica hrvatskih reprezentativaca u hotelu trajala do četiri sata ujutro.

Ipak, teško je povjerovati u ova pisanja islandskih medija, već to možemo smatrati pokušajem narušavanja atmosfere u našoj reprezentaciji. Nadamo se da će ovi niski udarci islandskih medija dodatno motivirati naše igrače koji će znati odgovoriti na najbolji mogući način, pobjedom na terenu u utorak.

>> Lagerbäck: Hrvatska je veliki favorit, ali mi nemamo što izgubiti
>> Rakitiću, vi ostajete kod kuće, nećete vidjeti Brazil!

Komentara 25

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
17:07 18.11.2013.

Vida ne pije.

BU
budagigo
16:46 18.11.2013.

Ne to nikako ne moze biti i nije istina.znanstvenim opitima na hr.nogometasima je nepobitno dokazano da je sav ikada ispijeni alkohol u hr.nogometu popio neobuzdani sammir dok su drugi eventualno kada bi se zatekli na mjestu tocenja alkohola u alkohol gledali sa cudjenjem i podozrenjem i pritome pili kavu,vodu,vocne koktele...

DU
Deleted user
16:39 18.11.2013.

Jos da je i Pivaric bio u ekipi onda bi srusili stotku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije