IST - LOK 2:1

Istra sve izgubila u dvije minute, Igor Pamić isključen!

Istra Lokomotiva (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/10
05.08.2013.
u 22:17

Lokomotiva je zadržala vrh ljestvice s 12 bodova, ispred Hajduka i Dinama s 10

Samo tri minute dijelile su nogometaše Istre od pobjede nad Lokomotivom. Imala je momčad Igora Pamića prednost od 1:0 do koje ju je doveo Sandi Križman u 65. minuti. I onda su u samo dvije minute sve prokockali i izgubili 1:2. Najprije je po lijevoj strani pobjegao Bručić i asistirao Mišiću koji je prizemnim udarcem svladao Ježinu. Nakon tog pogotka Igor Pamić potpuno je izgubio živce, protestirao je smatrajući da su gosti iz Zagreba morali poštivati fair-play i zaustaviti igru jer je jedan igrač Istre bio ozlijeđen. Pamić se verbalno sukobio i s igračima Lokomotive, a potom ga je sudac Bruno Marić isključio.

Samo dvije minute kasnije Mišić je pobjegao po lijevoj strani, odigrao na stranu za Pjacu koji je mirno pospremio za pobjedu 2:1 i prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. A u sudačkoj nadoknadi nakon naguravanja crvene kartone dobili su Istrin Franjić i Lokomotivin Mesarić.

Poredak: Lokomotiva 12, Hajduk 10, Dinamo 10, Rijeka 8, Istra 4, Split 4, Osijek 3, Zadar 3, Slaven Belupo 1, Hrvatski dragovoljac 1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije