ŠPANJOLSKI MEDIJI TVRDE

Nova otkrića: Policija istražuje drugu žrtvu Realovih igrača koji su općili s maloljetnicom

Kijev: Navija?i spremni za finalni ogled Lige prvaka Liverpoola i Real Madrida
Nick Potts
19.09.2023.
u 10:44

"Real Madrid je obavješten kako su trojica nogometaša C momčadi i igrač Castille dali izjavu policiji nakon prijave zbog sadržaja u privatnom videu na WhatsAppu", priopćili su iz Madrida

Prošloga je četvrtka policija privela trojicu nogometaša Realove C momčadi i jednog igrača Castille u Realovom kampu Valdebebas pod sumnjom da su snimali i dijelili snimku spolnog odnosa sa 16-godišnjakinjom. Igrači su optuženi za dva zločina protiv privatnosti obzirom da djevojka nije dala pristanak za snimanje.

Kako piše El Confidencial, trojica igrača Reala odvedena su u policijsku postaju pa puštena. Međutim, prema navodima El Munda, policija je istragu proširila na još jednu žrtvu. Koja je točno povezanost druge osobe s trenutnim slučajem još uvijek nije poznato. 

GALERIJA Arsenal iznenadio Manchester City i pred nosom im uzeo engleski Superkup

Kijev: Navija?i spremni za finalni ogled Lige prvaka Liverpoola i Real Madrida
1/28

Policija je nogometašima koje istražuju oduzela mobitele te pokušavaju utvrditi ima li još uključenih. Ukoliko ih se proglasi krivima za djela kojima ih se tereti, prijete im novčane i zatvorske kazne. Cijela je priča počela kada je postojanje i dijeljenje snimke policiji prijavila djevojkina majka.

VEZANI ČLANCI:

Iz Reala još uvijek ne žele previše govoriti o slučaju. U priopćenju kluba iz španjolske prijestolnice stoji tek kratko: "Real Madrid je obavješten kako su trojica nogometaša C momčadi i igrač Castille dali izjavu policiji nakon prijave zbog sadržaja u privatnom videu na WhatsAppu."

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije