Junak utakmice

Evo što je emotivni Rakitić rekao nakon osvajanja Lige prvaka!

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
06.06.2015.
u 23:27

- Kada dođeš u momčad poput Barcelone, znaš da ćeš ispuniti svoje snove. Gol sam posvetio obitelji i svim navijačima koji su me podržavali, rekao je Urugvajac.

Ivan Rakitić odličnom je igrom pomogao Barceloni da osvoji svoj peti naslov europskog prvaka u povijesti. Već u četvrtoj minuti pogotkom je okrunio sjajnu akciju, a postao je najbrži strijelac u finalu u Barcinoj povijesti. Prošle sezone osvojio je Europsku ligu kao kapetan Seville, a sada je, eto, podignuo i pehar Lige prvaka s Barcelonom. Uistinu sjajan podvig koji nije nitko u povijesti napravio!

- Definitivno najvažniji gol u mojoj karijeri. Jako sam sretan i uzbuđen, ali ovo nije naš kraj. Imamo još toliko toga osvojiti. Zaslužili smo pobjedu, iako je Juventus igrao odlično, rekao je Raketa i dodao:

- Kome posvećujem gol? Svojoj supruzi jer je uvijek bila uz mene i podržavala me!

Luis Suarez također je odigrao odlično, a njegov gol u 68. minuti vratio je Katalonce u prednost.

- Kada dođeš u momčad poput Barcelone, znaš da ćeš ispuniti svoje snove. Gol sam posvetio obitelji i svim navijačima koji su me podržavali, rekao je Urugvajac.

>>Barcelona peti puta prvak Europe, Rakitić golom otvorio utakmicu

>>Rakitić ušao u povijest, Hrvatska ima treći put zaredom prvaka Europe!

Komentara 37

DU
Deleted user
23:51 06.06.2015.

Car! A stimac ga jednom skoro potira iz repke..

MA
Maxi73
00:29 07.06.2015.

2013 Mandzo 2014Luka 2015 Raketa

Avatar Idler 3
Idler 3
00:02 07.06.2015.

Iskrene čestitke majstoru bez obzira za kog je igral. Lijepo je vidjet hrvatskog igrača (pa još i strijelca) u jednom ovakvom finalu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije