LAKE LOUIS

Ivica 22. na treningu spusta

Ivica Kostelić
AFP
27.11.2009.
u 22:09

Ivica Kostelić, vodeći skijaš u ukupnom poretku Svjetskog kupa nakon dvije utrke, zauzeo je 22. mjesto na drugom treningu spusta u kanadskom Lake Louiseu, održanom u petak

Skijaši su uoči dvije utrke u Svjetskom kupu u Lake Louiseu trebali imati tri treninga spusta, ali je onaj predviđen za četvrtak bio otkazan zbog velike količine novog snijega koji je pao.

U petak je najbrži na treningu bio Austrijanac Michael Walchhofer, a drugo mjesto zauzeo je Amerikanac Bode Miller sa 59 stotinki sekunde sporijim vremenom. Treći je bio Talijan Werner Heel sa zaostatkom od 74 stotinke sekunde.

Naš najbolji skijaš Ivica Kostelić stigao je u cilj sa 22. vremenom treninga, dvije sekunde i 36 stotinki sporijim od Walchhoferovog. Natko Zrnčić-Dim bio je 58. (+3.56), a Ivan Ratkić 82. (+5.62).

U subotu je u Lake Louiseu na rasporedu prva utrka spusta ove godine u Svjetskom kupu, a dan kasnije na redu je superveleslalom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije