Skijanje

Ivica i Natko u Kanadi , a Nika i Matea u SAD-u

'04.02.2008.....zagreb...spo....Praznica 19,natko zrncic-dim i njegov otac mihajlo..foto:marko prpic'
'Marko Prpi\\u0107'
28.11.2009.
u 10:07

Muškim spustom u Lake Louiseu i ženskim veleslalomom u Aspenu danas počinje sjevernoamerička turneja skijaša u Svjetskom kupu.

Spust će od naših voziti Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim i Ivan Ratkić. Veleslalom će voziti Nika Fleiss i Matea Ferk, ali ne i Ana Jelušić koja će se čuvati za sutrašnji slalom.

Uoči Aspena, skihjašice su trenirale u Lovelandu na više od 3000 metara, što je Ani prouzročilo teškoće s astmom, pa će već u ponedjeljak natrag u Europu. Nika se u veleslalomu nada drugoj vožnji, a u slalomu plasmanu među 10.

Natko je pao na prvom treningu spusta, ali se vješto odgurnuo od podloge i nastavio voziti. Kaže da ga to natučeno rame neće spriječiti da vozi današnji spust. Natko je peti put u Lake Louiseu, no spust je vozio dosad samo jednom. Ne odgovara mu staza, no pokušat će osvojiti prve bodove u Kanadi.

Ivica je zadovoljan nastupom na prvom treningu (bio je 22.), ali je dodao:

– Za bodove će biti potreban manji zaostatak od ovih 2.46 sekundi koliko sam zaostao za Cucheom. U spustu bih bio zadovoljan bilo kojim plasmanom među 30, a u superveleslalomu među prvih 20.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije