Chamonix, trening spusta

Ivica i Natko uživali, Scheiber nova žrtva

'Croatia\'s Ivica Kostelic jumps during the downhill event in the Men\'s Super Combined race at the FIS Alpine Skiing World Cup on January 14, 2011 in Wengen. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI'
'FABRICE COFFRINI'
27.01.2011.
u 15:40

Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim u francuskom su Chamonixu na treningu spusta uživali kao mala djeca u pješčaniku.

– Guštao sam, za razliku od Kitza. Pista ima skrovitih mjesta, pa malo sjene, ali je prekrasna za sjuriti se – veli Ivica koji je prvi dio briljirao, prva tri prolaza bio je “u zelenom”, a dolje je malo podigao ručnu, zakasnio za Kroellom 58 stotinki, što je bilo dostatno za sedmo mjesto.

Hrabri i to što su Zurbriggen i Svindal u slaboj spustaškoj formi, a Natko, naš specijalist za brze discipline, otvorio je trening za subotnju utrku.

– Fora je bilo imati broj jedan, staza je stvarno lijepa i da nisam napravio grešku bilo bi još bolje vrijeme – dodaje Natko koji je odvozio 24. vrijeme treninga.

Nažalost, nisu svi uživali kao naši skijaši. Austrijanac Mario Scheiber pretrpio je težak pad na glavu, odvezen je helikopterom u bolnicu u Sallanchesu.

– Slomljeni su mu ključna kost i nos, ali srećom nema krvarenja u mozgu – javio je liječnik austrijske skijaške reprezentacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije