TRANSFER Hrvatski reprezentativac napušta Mladena Petrića

Ivica Olić: Igrat ću za Bayern

04.01.2009.
u 09:15

- Istina je, sljedeće ću sezone igrati za minhenski Bayern - potvrdio je njemačkom Bildu hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić.

- Nije to bila nimalo lagana odluka, o transferu sam dugo i detaljno razgovarao s obitelji i prijateljima - nastavlja Olić koji je HSV zamijenio aktualnim njemačkim nogometnim prvakom od kojeg bi u ugovoru potpisanom na (pretpostavlja se) tri godine trebao zarađivati 4.5 milijuna eura po sezoni.

Napadač hamburške momčadi objasnio je zašto je morao promijeniti sredinu:

- Ovo je posljednji veliki ugovor u mome životu, točka na “i” moje karijere. Sportski mi je izazov igrati u Ligi prvaka. Sve u ponudi koju mi je Bayern dao onako je kako treba biti, a vjerovali vi meni ili ne, odluka je bila teška.

Bild nastavlja da je ponuda (novac i Liga prvaka) koju je Bayern uputio Oliću bila lijepa, no pita hrvatskog nogometaša ne boji li se da bi mogao završiti poput Lukasa Podolskog - na klupi. Jer, konkurencija je izuzetno jaka, a čine ju Luca Toni i Miroslav Klose.

- Uvijek sam davao sve od sebe, igrat ću u Bayernu.

Prva utakmica nakon zimske stanke, 30. siječnja, sučelit će HSV i Bayern, Olićevu trenutnu i buduću momčad. Hrvatski napadač branit će boje hamburške momčadi.

- To uopće nije upitno. Svi koji me poznaju znaju da ću u toj utakmici dati sve od sebe za HSV, do posljednje minute. HSV-u je pobjeda u tom ogledu vrlo važna - završio je Olić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije