Dobre vijesti

Ivica prvi put stao na skije nakon operacije koljena

Ivica Kostelić
Željko Hladika/Pixsell
26.12.2009.
u 16:50

Toplo vrijeme nije ugrozilo održavanje sljemenske utrke. Službena inspekcija FIS-a dala je crvenom spustu zeleno svjetlo.

Samo 13 dana nakon sedme operacije na desnom koljenu Ivica Kostelić u subotu je ponovo stao na skije. Od artroskopskog čišćenja prednjega roga medijalnog meniska brzo se oporavio pa se nekoliko puta spustio crvenim spustom koji je dobio zeleno svjetlo službene inspekcije Međunarodnoga skijaškog saveza.

U inspekciji je bio tehnički delegat utrke Slovenac Dušan Gorišek, koji je bio zadovoljan time što je jučer, unatoč zatopljenju, na stazi bilo 50-ak cm ugažena snijega. Već danas, nakon izbora sportaša godine, Kostelić će otputovati u Austriju, u Innerkrems, na nastavak priprema.

Nakon dva dana slobodnog skijanja Ivica će ondje pokušati skijati i na postavljenoj slalomskoj stazi. Posljednji test za Sljeme bit će FIS slalom 4. siječnja u Petzenu. Tada će biti odlučeno hoće li Ivica 6. siječnja nastupiti na trećem muškom slalomu Svjetskog kupa na Sljemenu.

Komentara 1

IL
ilica
18:12 26.12.2009.

Odlično. Pričekajmo još da se izredaju stranci, pa će i naši klinci probati sljemenski snijeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije