MAJSTOR

Pogledajte sjajan potez rekordera Karlovića koji je Berdycha ostavio u čudu

Ivo Karlović
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
19.06.2015.
u 18:36

– Drago mi je zbog rekorda jer uživam biti najbolji u nečemu. Moje će ime ostati zapisano u povijesti tenisa – rekao je Karlović.

Ivo Karlović osvetio je Bornu Ćorića i pobijedio Tomaša Berdycha 7:5, 6:7 (8), 6:3 za dva sata i 14 minuta igre na ATP turniru u Halleu. Pritom je ispalio 45 asova, što je novi ATP rekord. Do sada je vodeći bio Mark Philippoussis koji je imao 44 asa u meču na dva dobivena seta.

– Drago mi je zbog rekorda jer uživam biti najbolji u nečemu. Moje će ime ostati zapisano u povijesti tenisa – rekao je Karlović.

A osim servisima, Karlović je teniski svijet zadivio i poenom u drugom setu. Div sa Šalate u padu je odigrao backhand poluvolej, a loptica se nakon što je udarila u Berdychovo vratila u Karlovićevo polje. Čeh je ostao u čudu...

>> Ivo Karlović osvetio Bornu Ćorića i postavio rekord po broju asova!

Ivo Karlovic volley

Watch this! When you're making volleys like this you know it's your day. Ivo Karlovic can do no wrong in Halle.Watch live from Germany here: tnn.is/Live

Posted by TennisTV.com on Friday, 19 June 2015

Foto: Alcatel

Komentara 2

DA
damirtankovic
21:04 19.06.2015.

Što je stariji, igra opušteniji tenis koji izgleda donosi bolje rezultate. Ivek, samo tak nastavi!

PE
peugeot
11:17 20.06.2015.

Nista mi ne pricate da je Lav Trocki, pardon, Viktor Troicki, okrenuo i Amerikanca Isnera sa 7:5, 6:4. Nesto Trockom-Troickom nesto ne leze ni americki "torpedo" serveri kao Isner ! Ajmo Viktore da se vratis na tvoju staru poziciju u tenisu koju zasluzujes ! A jos da Karlo nabusi onog licemjera Fedju, gdje bi radovanju bio kraj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije