Tenis

Ivo Karlović svladao Argentince, ali ispao u singlu

Ivo Karlović (1)
Slavko Midžor/PIXSELL
11.04.2012.
u 21:41

Samo nekoliko dana nakon Davisova kupa Karlović je uspio svladati Argentince

Ivo Karlović je ipak, doduše s malim zakašnjenjem u odnosu na Davisov kup, pobijedio Argentince. On i Nijemac Frank Moser u prvom su kolu ATP turnira parova u Houstonu pobijedili Carlosa Berlocqa i Diega Junqueiru sa 6:3, 6:3.

Ivo Karlović posrnuo je već u prvom kolu ATP turnira u Houstonu, na kojemu je bio postavljen za osmog nositelja. Bolji od njega, sa 7:6 (5), 2:6, 6:3, bio je Amerikanac Bobby Reynolds, 116. igrač svijeta.

Petra Martić ušla je u četvrtfinale WTA turnira u Kopenhagenu nakon što je u drugom kolu izbacila još jednu kvalifikanticu, 20-godišnju Australku Johannu Kontu (234. tenisačicu svijeta), i to sa 6:2, 6:3. Petra je tako nastavila uspješan niz, u posljednja dva mjeseca postigla je devet pobjeda uza četiri poraza.

Na challengeru u Brazilu Antonio Veić svladao je Brazilca Sant'annu (6:4, 6:3).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije