Danas protiv Čeha

Izbornik Čačić: Moramo udariti pečat na osvojena tri boda

Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
17.06.2016.
u 13:34

- Češka je zaista kvalitetna momčad koja je to pokazala u kvalifikacijama. Kompaktni su, imaju nekoliko dobrih pojedinaca te izrazito poštujemo ovu momčad

Nakon prve stube - Turske, koju su izabranici Ante Čačića pobijedili s 1:0, vatrene danas (18 sati) čeka dvoboj protiv Čeha.

Utakmica se igra Saint-Etienneu na Stade Geoffroy Guicharduizbornik Čačić najavio je u razgovoru za  HNTV.

- U ovoj utakmici moramo potvrditi prvu utakmicu i udariti pečat na osvojena tri boda. Za mene je ovo najvažnija utakmica na Europskom prvenstvu jer bi u slučaju pobjede napravili komotnu situaciju i nastavili bi sjajnu atmosferu. Optimističan sam i smatram da su igrači svjesni trenutka u kojem se nalazimo, rekao je Čačić. 

 

- Češka je zaista kvalitetna momčad koja je to pokazala u kvalifikacijama. Kompaktni su, imaju nekoliko dobrih pojedinaca te izrazito poštujemo ovu momčad.

>> Čačić: Protiv Češke nam je i bod dobar...

>> Česi tvrde da su otkrili nedostatke u igri Hrvatske

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:03 17.06.2016.

Nema veze kaj je naša bosanska reprezentanca ostala domau mi navijamo za hrvašku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije