Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSTOR ZA NAPREDAK

Izbornik nezadovoljan nakon pobjede 3-0: 'Opet smo bili nesigurni na momente. Ne sviđa mi se to'

Hrvatska U-21 reprezentacija protiv Ukrajine igra prvu utakmicu na Europskom prvenstvu za mlade
Foto: Eduard Vinatoru/PIXSELL
1/5
21.03.2024.
u 22:12

„Došli smo u Andoru kao favoriti i osvojiti tri boda. Od početka smo se dobro postavili, brzo postigli dva pogotka i realno vrlo mirno priveli utakmicu kraju", rekao je Marin Ljubičić, strijelac drugog pogotka

Nekim dijelovima igre sam zadovoljan, ali nekima nisam, rekao je Dragan Skočić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije do 21 godine koja je pobijedila u gostima Andoru 3-0, u kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo.

Bila je to peta utakmica Hrvatske U21 u skupini G te četvrta pobjeda, uz jedan remi. Trenutačno je Hrvatska U21 druga na ljestvici s 13 bodova, dok je prvi Portugal U21 koji ima dva boda više. Upravo će te dvije reprezentacije igrati međusobno u sljedećem susretu, u Faru 26. ožujka s početkom u 18.30 sati.

VIDEO Kako vam se sviđaju novi dresovi nogometne reprezentacije?

„Dosad je Andora odigrala neizvjesne utakmice sa svim suparnicima. Ili je remizirala ili je minimalno poražena. Mi smo, evo, slavili s 3-0, makar nisam zadovoljan nekim trenucima kada smo ušli u njihovu dinamiku. Nedostajalo nam je mirnoće, sigurnosti i posjeda u određenim trenucima dvoboja. Opet smo bili nesigurni na momente, ne sviđa mi se to, kada sami sebe dovodimo u probleme. Slijedi nam Portugal i dobro ćemo se pripremiti za tog suparnika“, komentirao je izbornik Dragan Skočić.

VEZANI ČLANCI:

Drugi pogodak protiv Andore postigao je Marin Ljubičić, što je bila njegova četvrta utakmica u nizu za mladu reprezentaciju kako se upisao u strijelce.

„Došli smo u Andoru kao favoriti i osvojiti tri boda. Od početka smo se dobro postavili, brzo postigli dva pogotka i realno vrlo mirno priveli utakmicu kraju. Moji pogoci? To je dio mog posla u momčadi, a jedino je važno pobjeđivati i plasirati se na Europsko prvenstvo“, naglasio je igrač LASK-a i nekada član splitskog Hajduka.

GALERIJA Svi dresovi vatrenih: Legendarne 'kockice' preplavile su svijet, po ovome smo najpoznatiji

Hrvatska U-21 reprezentacija protiv Ukrajine igra prvu utakmicu na Europskom prvenstvu za mlade
1/20

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije