Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAPANCI ISTRAŽILI

Izračunali su koliko Modrić zaradi od jedne objave na Instagramu. Vatreni dobiva fantastičan novac

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
Foto: Hrach Khachatryan/PIXSELL
1/5
16.11.2023.
u 16:26

Na prvom mjestu, prema istraživanju portala Japana-101, nalazi se Mbappé, a iza njega slijedi Sergio Ramos

Istraživački portal Japan-101 objavio je rezultate o zaradi najpoznatijih svjetskih nogometaša putem objava na društvenih mrežama. S pomoću programa pod nazivom ''Instagram Influencer Earnings Calculator'', izračunali su koliko novaca nogometaši prihoduju od jedne objave na Instagramu, a na listi 10 najboljih našao se hrvatski kapetan Luka Modrić.

GALERIJA Modrić i Livaković opet u glavnim ulogama

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
1/10

Desetka vatrenih zauzela je osmo mjesto ljestvice po broju pratitelja, a na sedmom po zaradi, prema istraživanju Japanaca. Na Instagramu ima više od 33 milijuna pratitelja, a navodno mu svaka objava na toj društvenoj mreži može donijeti nešto više od 18 tisuća funti, odnosno 20,5 tisuća eura, tvrde Japanci. 

Na prvom mjestu je francuska zvijezda Kylian Mbappé koji, prema dostupnim podacima, može zaraditi oko 85 tisuća eura, a idući na listi je Sevillin branič i španjolska legenda Sergio Ramos s 54 tisuće eura. Više od Modrića po objavi zarađuju Paul Pogba (58 tisuća), Antoine Griezmann (43), Toni Kroos (31 tisuću) i Robert Lewandowski (22), a na listi su još Erling Haaland (12,5), Kevin de Bruyne (14) i Casemiro (11,5).

VEZANI ČLANCI:

Istraživanje i brojke možete pogledati OVDJE

Komentara 2

KU
Kujttim
07:06 17.11.2023.

Zamisli da se udruži s Vlatkom Pokos i onda novac dijele na pola.

Avatar tabadjija
tabadjija
16:45 16.11.2023.

Ako Japanci tvrde, onda je to tocno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije