UKRAJINA

Izvrstan nastup članica ARRK Buba na EP ženskih juniorskih formacija

AKRR Buba
Foto: Privatni album
1/2
01.10.2019.
u 13:59

Uspjele su najprije odličnim nastupom izboriti finale, da bi zatim finalnim plesom osigurale sjajno šesto mjesto u Europi

Članice Akrobatskog rock'n'roll kluba „Buba“ zauzele su izvrsno šesto mjesto na Europskom prvenstvu ženskih juniorskih formacija održanom u Ukrajini (Kharkiv, 28.-29. rujna 2019.).

U jakoj europskoj konkurenciji Zagrepčanke u sastavu: Maja Božić, Lara Goreta, Tara Ježovita, Mia Pavičić, Tia Tomašević, Iva Đukić, Sarah Petrušić, Lucija Papić, Miranda Savić, Marijana Kovačić, Vida i Jana Tunguz, uspjele su najprije odličnim nastupom izboriti finale, da bi zatim finalnim plesom osigurale sjajno šesto mjesto u Europi.

Treneri: Sandra Miletić, Petra Nedelić, Helena Šćukanec

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije