KRALJ PARTIJANJA

Jack Grealish poludio na novinare: Koliko vi s**nja možete napisati?

Manchester City Victory Parade
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
1/2
16.07.2023.
u 13:42

Učinili smo nešto što ti se možda dogodi jednom u cijelom životu. To nitko nije godinama učinio. I zašto onda ne slaviti? Nisam bio sam, partijao sam sa svojim prijateljima i kolegama iz momčadi. Bio je to najbolji vikend u mojem životu i htio sam proslaviti kako treba - rekao je Grealish

Donedavno najskuplje transferirani engleski nogometaš u povijesti, Jack Grealish, nakon osvajanja Lige prvaka s Manchester Cityjem postao je znatno većom zvijezdom nego što je bio prije.

Glavni razlog tome je njegov način proslave osvajanja naslova. Za razliku od mnogih njegovih kolega koji se boje partijati u javnosti, Grealish je partijao gdje god je stigao te se uopće nije skrivao.

Podsjetimo da je Manchester City u protekloj sezoni osvojio trostruku krunu, na što je neki engleski klub čekao još tamo od 1999. godine kad je taj podvig ostvario Manchester United.

- Učinili smo nešto što ti se možda dogodi jednom u cijelom životu. To nitko nije godinama učinio. I zašto onda ne slaviti? Nisam bio sam, partijao sam sa svojim prijateljima i kolegama iz momčadi. Bio je to najbolji vikend u mojem životu i htio sam proslaviti kako treba - rekao je Grealish.

Engleski mediji pitali su i trenera Manchester Cityja Pepa Guardiolu što misli o Grealishevom načinu slavlja, a on im je samo uz smijeh uzvratio da je bijesan što i njega nisu pozvali na zabavu.

Međutim, Grealish se u potpunosti vratio pripremama za novu sezonu. A nakon odmora se na društvenim mrežama odlučio obračunati s popularnim britanskim portalom The Sun, na kojem su objavljene njegove fotografije s tri različite žene te je predstavljeno kao da su mu sve nekakve 'avanture'.

"Dakle ljudi, ove novine. Koliko sr*nja su oni sposobni napisati. Žena me na Ibizi tražila fotografiju i ja sam pristao. To vam je sad naslovnica? Kad odbijem fotografiju kažu da sam arogantan i nepristojan, a kad prihvatim, onda od toga stvarate naslovnicu??", napisao je Grealish na svojem Instagramu.

Foto: Instagram/Jack Grealish

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije