"SVAKA UTAKMICA KLJUČNA'

Jakirović je uspio preživjeti, ali to ne znači da Dinamo nije u krizi

Zagreb: Konferencija za medije, Sergej Jakirović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
14.11.2023.
u 08:00

U ovom trenutku se čini da će Jakirović i dalje voditi Dinamo, iako ni ovaj remi ne znači da su plavi izašli iz krize

Dinamov trener Sergej Jakirović sigurno nije spokojan, no preživio je Rujevicu koja ga je dočekala na 'nož', ne samo njega nego i svoje bivše igrače Ristovskog i Mišića.

'Jakire ča ni tebe ni sran? - transparent je koji je dočekao Jakirovića na istočnoj tribini Rujevice, nastavak je to na gotovo isti transparent kojeg je dio Neno Gračan kad je otišao u Hajduk. Jakiroviću se spremao vrući doček zbog toga što je napustio Rijeku bi preuzeo Dinamo, taj prelazak pokvario je i odnose Dinama i Rijeke pa prije utakmice nije bilo službenog ručka dvaju delegacija.

Salve zvižduka i povika dobio je Jakirović kad je pročitano njegovo ime, prepuna Rujevica nije mu oprostila. Onda nove salve zvižduka i uzvici 'cigane' kad se Jakirović pozdravljao s kapetanima i sucima.

- Dobro, ja sam ponosan na ono što sam ovdje napravio, nogometni kruh je takav, nikome ništa ne zamjeravam. Uvrede? Ma puno sam prošao kao igrač i trener, to je sve želja da te se dekoncentrira – komentirao je Jakirović.

Nedavno ste dobili podršku od Izvršnog odbora, osjećate li tu podršku i dalje?

- Osjećam ju, osjetio sam ju i nakon Viktorije. Svi vide da je kriza rezultata, ali otišli su nam jako važni igrači, imali smo dosta problema s ozljedama, nema Brune koji nam je izuzetno važan, no ne tražim alibije.

Ključne riječi

Komentara 6

EJ
ejStef
09:53 14.11.2023.

Dinamo će biti u krizi dok god se ovi diletanti u upravi miješaju u struku i financije. To znači zauvijek... Mislim da je gotovo, da je Dinamo krenuo put Cibone i da se to više ne može obrnuti. Ako nema novaca nakon najunosnijeg prijelaznog roka u povijesti onda se tu nema što dodati.. Pogledajte struku, koje zapravo nema, dovođenje igrača svelo se na managere koji ih nude (zajedno s provizijama). Tko bi inače doveo Bernauera i platio ga 1,2 mil. te mu dao plaću veću nego Petkoviću?... Skautska služba, liječnička, tu trebaju i ljudi za mlađe uzraste, treba sposoban financijski direktor (prošlog su očito otjerali da bi mogli zamračiti 60 mil.), a ne bi bilo zgorega niti pojačati Jakirovićev stožer... A i "politički" dio kluba ne treba bezveznjake i poznanike, već ljude koji nešto predstavljaju u nogometu. Ne intimuse, ne iz Istre...

Avatar Castro
Castro
12:51 14.11.2023.

Navikli smo na Dinamo koji uvijek i sve pobijedjuje u HNL-u pa je sada kriza jer su treci sa tekmom manje. Da je drugacije opet bi liga bila " dosadna"! Kako god. Navikli smo na pobjede protiv srednje jakih europskih ekipa a sa onima najjacim uvijek smo se dobro znali potuci do kraja. Ali nije to tada svima odgovaralo, ni medijima ni BBB ni politici ni mnogim drugima...prizivale se promjene, transparentnost, odlazak Mamica..Evo, sve je tu. Gdje je sada ta transparentnost koje nije bilo, zasto sada vjerujemo sto Barisic i Vlatka rade a prije nismo.!? Sta to Boysi znaju danas vise nego prije ? Nema igre, nema rezultata, konacno jedan novi pozvan u repku.To su promjene...I sad je trener tema? Ako ubrzo ne dodje do ozbiljne promjene necemo vise imati klub na koji smo navikli.

BI
billynik
09:36 14.11.2023.

Na Jakirovića se imaju razloga ljutiti iako je za njih puno bolje da je otišao. Ne razumijem zašto se ljute na Ristovskog i Mišića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije