UOČI DERBIJA

Jakirović otkrio kako je zadržao Baturinu! Mahalo se milijunima, ali postavio mu je jedno pitanje

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
31.08.2024.
u 13:58

"Hvala Bogu da je prijelazni rok završio, više mi ga je preko glave", rekao je Sergej Jakirović kojem je na svu sreću momčad ostala na okupu i sada može neustrašivo stajati nasuprot svih europskih i domaćih izazova

Dinamo je ostvario veliki europski uspjeh i svladavši Qarabag plasirao se u najbogatije izdanje Lige prvaka do sada. Ždrijebom su u četvrtak saznali listu osam protivnika, jednih lakših, drugih težih, ali plavima prije toga ostaje nastaviti sjajan ritam u domaćem prvenstvu i pohodu na još jednu obranu prvaka Hrvatske. Iduća im je prepreka Rijeka, s kojom će u nedjelju od 20.45 igrati derbi na Rujevici. Dok maksimirski dečki dolaze na krilima velikih pobjeda, demoralizirana Rijeka doživjela je kolaps protiv Olimpije i ispustila Europu porazom 5:0, a istovremeno je prodala jednog od najboljih igrača, Franu Ivanovića. Susret je najavio trener Dinama, Sergej Jakirović.

"Neće biti zahtjevno pripremiti utakmicu s Rijekom. Ovaj plasman u Ligu prvaka daje nam dodatan zamah, to je znak da smo na dobrom putu. Veliko je samopouzdanje, atmosfera je vrhunska. Momci su u dobrom stanju. Danas na treningu ćemo odlučiti tko će konkurirati za Rijeku", započeo je Jakirović opisavši ozračje u svlačionici.

GALERIJA Dinamovi igrači postižu goleme iznose u Europi. Hajduka nema niti u primisli

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
1/10

"Imamo par igrača koji su roviti, ali svi žele igrati. Imamo problema na nekim pozicijama pa je svaki igrač bitan. No nećemo forsirati ako netko ne može. Ulazak u Ligu prvaka fantastičan je uspjeh. Kad smo vidjeli s kojim smo klubovima u istom potu - to je da se čovjek naježi. Nadam se da ćemo i protiv Rijeke biti uspješni", kazao je.

"Kad Dinamo dolazi na Rujevicu, Riječani se mobiliziraju. Žele isprati gorak okus zadnjeg poraza. Čeka nas teška utakmica, ali mi moramo gledati sebe. Mislim da bi u toj utakmici trebalo za nas sve biti u redu na valu ovoj optimizma i pozitive", rekao je Jakirović pa otkrio o čemu je razgovarao s Martinom Baturinom, jednim od najboljih Dinamovih igrača za kojeg su ponude sijevale sa svih strana.

"Hvala Bogu da je prijelazni rok završio, više mi ga je preko glave. Martinu sam samo rekao: 'Di ćeš sad kad je najbolje?' Drago mi je da je ostao. Velika snaga Dinama je što može odbiti takve ponude. Nadam se da će u budućnosti završiti u nekoj od liga Petice, u koju zaista i pripada", zaključio je Jakirović.

VIDEO Zajec: Sramota je da Dinamo na ovakvom stadionu igra Ligu prvaka. Novcem moramo srediti klub

Komentara 2

ZP
Zabranjen pristup
09:48 01.09.2024.

Dinamo treba cuvati igrace a ne prodavati preprodavacima koji ih utrpaju nakon godinu dvije za trostruki iznos

Avatar Castro
Castro
22:31 31.08.2024.

Bravo Sergej. I hvala ..! 💙

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije