BURNA VREMENA

Jakobušić najavio odlazak autora povijesnog uspjeha juniora Hajduka? 'Za njega je bolje neka ide'

Split: Uzvratna utakmica 2. kola Lige prvaka mladih između Hajduka i Apolonije
Ivo Cagalj/PIXSELL
04.03.2023.
u 08:33

Trener Marijan Budimir napravio je vrlo zapažene rezultate te izbacio bogati City i izborio četvrtfinale LP-a

Čelnik splitskog Hajduka Lukša Jakobušić sazvao je press konferenciju na Poljudu uslijed velike krize i loših rezultata, a izravni prijenos bio je na Hajduk Digital TV-u. U moru raznih novinarskih pitanja, prvi čovjek bijelih osvrnuo se i na status trenera juniora Marijana Budimira koji je kreirao povijesni uspjeh te izbacio Manchester City u osmini finala juniorske Lige prvaka. 

- Vi spominjete juniore. Je li to isti klub? Treniraju li ovdje, ista kuhinja, ista čistačica. Izdvajate ih kao da nisu u ovom klubu. Slažem se s vama, ali i drugi su pisali da su juniori jedina svijetla točka. Zar financije, marketing, pioniri ne valjaju? Ne omalovažavam juniore, u kojima imamo kontinuitet. Drže se zajedno i Budimir radi čuda, ali tako rade i kadeti i pioniri. To je akademija, zasluga Bore Primorca - izjavio je Jakobušić

- Marijan Budimir i Karoglan imaju ugovore do 30. lipnja. Razgovarali smo o tom statusu. Mislim da je za Budimira dobro da ide iz kluba, ali volio bih da ostane. Mora se naviknuti na seniore, na medije... Da bi se jednom mogao vratiti. Bit ću sretan ako ostane, ali to neće biti dobro za njega. Marijan i svi oni zajedno su nevjerojatni - zaključio je Jakobušić. 

Krajnje je neobično da predsjednik želi odlazak uspješnog trenera, ali s obzirom kakvo je stanje u klubu, vjerojatno ga ne želi ubaciti u seniorsku momčad i onda ubrzo 'potrošiti'. 

Komentara 3

MI
Misko12
13:05 04.03.2023.

Ovom stvarno nije dobro, jako je prehlađen u glavi

VK
vječni krojf
10:21 04.03.2023.

Hahaha ovako nešto teško moći naći u bilo kojem klubu.

GO
Gorskivuk5
09:12 04.03.2023.

Vrime je da ode, preplaćen a ništa nije napravija, grije guzu, masira jaja, cvili, plaće i uvijek mu drugi kriv za njegov nuspijeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije