PODRŠKA VATRENIMA

Janica na tribinama u Parizu, a navijači u deliriju diljem Hrvatske

loža
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/41
12.06.2016.
u 16:10

Janica je bila među brojnim poznatima u loži na stadionu u Parizu. Na utakmici je, dakako, i predsjednik HNS-a Davor Šuker te šef Uefinih sudaca Pierluigi Collina.

Bivša skijašica i pomoćnica u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta Janica Kostelić nije željela propustiti utakmicu Hrvatske i Turske na Europskom nogometnom prvenstvu. Janica je bila među brojnim poznatima u loži na stadionu u Parizu. Na utakmici je, dakako, i predsjednik HNS-a Davor Šuker te šef Uefinih sudaca Pierluigi Collina.

Za to vrijeme, navijači u kockicama okupirali su trgove po gradovima u Hrvatskoj. U galeriji pogledajte kako se utakmica prati u zagrebu, Osijeku, Bjelovaru, Čakovcu... Navijače je u delirij bacio Luka Modrić pogotkom u 41. minuti.

>> Pogledajte kako je navijač ušao u teren i proslavio gol s Modrićem

Komentara 8

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
17:29 12.06.2016.

Bravo Hrvati !

Avatar comparator
comparator
18:01 12.06.2016.

¸Nije delirij jer je to nešto negativno i nekontrolirano nego stvarno slavlje iskrenih ljubitelja dobrog nogometa . Bili smo bolji u omjeru oko sedamdeset posto prema trideset čemu se ispriječila jedino neefikasnost koja bi bila šlag na torti .

ZE
zelina
18:10 12.06.2016.

Luka Lukica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije