Krešićev miljenik

Jarni se vraća u Hajdukovu školu, svi su hajdukovci na prodaju

'26.08.2012., Stadion Poljud, Split - MAXTV Prva liga, 6. kolo, HNK Hajduk - NK Osijek. Mijo Caktas i Goran Jozinovic. Photo:Tino Juric/PIXSELL'
Tino Juric/PIXSELL
17.12.2012.
u 08:03

Hajduk planira zaraditi oko šest milijuna eura od prodaja igrača

Sportski direktor Hajduka Sergije Krešić objavit će promjene, priopćit će ih trenerima u omladinskom pogonu bijelih, a jedna od glavnih novosti treba biti dolazak proslavljenog reprezentativca Roberta Jarnija.

Prema svim najavama, Jarni bi trebao postati trener juniora, ali dok Krešić i službeno to ne objavi, sve će ostati samo nagađanja.Već smo pisali o tome prije mjesec dana, Jarni je tada kazao da pregovora nije bilo, ali u međuvremenu je pristao na povratak u Hajduk. Inače, Hajduk se odlučio na promjenu tehničkog sponzora, Umbru ugovor istječe na kraju ove sezone, a novi bi trebao biti Nike.

Bit će zanimljivo pratiti i kako će Hajduk u 2013. godini ostvariti proračun od 72 milijuna kuna. Hajduk planira zaraditi oko šest milijuna eura od prodaja igrača, na prodaju su praktički svi igrači. Radošević, Caktaš, Vuković i Vršajević prve su opcije za zimsku prodaju, a od tih transfera bijeli očekuju oko četiri milijuna eura i ne moraju nužno svi biti prodani.

 

Ključne riječi

Komentara 1

BR
broketa
16:06 17.12.2012.

Jarni???? e hajduče hajduče!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije