Kvalifikacije za SP

Jedna kladionica je protivnika Finske nazvala 'Kosovo je Srbija'

Kosovo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
04.09.2016.
u 18:55

Zanimljivo, kako je jedna kladionica u sjevernom djelu Kosovske Mitrovice u svoju ponudu uvrstila utakmicu Finska - 'Kosovo je Srbija'

Nogometna reprezentacija Kosovo će svoj debi u kvalifikacijama imati u ponedjeljak (20.45 sati) u Finskoj. To je skupina u kojoj još igraju Hrvatska, Turska, Island i Ukrajina.

Kladionice u svojoj ponudi imaju tečajeve na prve utakmice kvalifikacija za SP 2018. u Rusiji.

Zanimljivo, kako je jedna kladionica u sjevernom djelu Kosovske Mitrovice u svoju ponudu uvrstila utakmicu Finska - 'Kosovo je Srbija'.

Fifa i Uefa su krajem svibnja prihvatili Kosovo u članstvo te je tako reprezentacija stekla pravo nastupa u kvalifikacijama za SP.

>>Kosovo će u Skadru biti domaćin Čačićevim izabranicima

Komentara 6

DU
Deleted user
20:01 04.09.2016.

I to je vijest? Sto rade opancari? Ajde vecernji mozete vi bolje.

DU
Deleted user
20:59 04.09.2016.

Ajmo Kosovo!!

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
21:37 04.09.2016.

Nikad više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije