NOVE BRIGE ZA BILIĆA

Jelavić: Zglob jako boli, no ne pomišljam propustiti Izrael!

Nikica Jelavić
Pixsell
02.10.2010.
u 17:03

- Zagipsat ću ga, bandažirati, učinit ću sve što je potrebno samo da na Ramat Ganu izborimo pobjedu - rekao je reprezentativni napadač Nikica Jelavić.

Ozljeda Nikice Jelavića vjerojatno je najlošija vijest koja je mogla sletjeti na mobitel izbornika Slavena Bilića. Hrvatski napadač u dresu Glasgow Rangersa briljirao je u prvih nekoliko kola i uvjerljivo je u najboljoj formi od svih hrvatskih igrača. Zabrinjavajuće je zapravo da se, osim Jelavića, nitko od naših napadača ni približno ne može pohvaliti takvom formom. Nikica je jučer zamijenjen u 77. minuti, nakon što mu je neoprezni branič Heartsa s leđa uklizao na gležanj.

U nedjelju pregled u Zagrebu

Kolika je šteta, znat će se sutra, kada će Jelavić doputovati u Zagreb, gdje bi uz pratnju dr. Zorana Bahtijarevića trebao obaviti kompletnu dijagnostiku. Nakon toga bit će jasno hoće li Jelavić moći igrati protiv Izraela u Tel Avivu 9. listopada.

- Boli me, jako..., sve jače kako se noga hladi. Igrač je uklizao namjerno s leđa, baš u trenutku kada sam se pripremao pucati prema protivničkom golu. U trenutku udarca bila je to strašna, neopisiva bol. Od zgloba pa sve do koljena nisam osjećao nogu kako mi je utrnula. Uplašio sam se da sam opet ozlijedio koljeno. Bojao sam se čak i pogledati nogu. Lakše mi je bilo kad sam ustao i vidio da nije koljeno. Odmah su me zvali iz reprezentacije. Čuo sam se s doktorom Juricom Rakićem koji je razgovarao s mojim klupskim liječnicima i vidjet ćemo što će pokazati pregled u Zagrebu - rekao je Jelavić.

Modrić jedini igrao

Njegovo eventualno neigranje bio bi veliki udarac za Bilićeve ambicije na Ramat Ganu.

- Ma stisnut ću ja zube. zagipsati i bandažirati nogu koliko je to god potrebno samo da istrčim i pomognem - zaključio je Jelavić.

Nikola Kalinić nije igrao za Blackburn, a od Hrvata u Tottenhamu igrao je jedino Luka Modrić, koji je zamijenjen u 77. minuti.

Rezultati sedmog kola engleskog prvenstva:

Sunderland - Manchester United 0:0, Wigan - Wolverhampton 2:0, Birmingham - Everton 0:2, Stoke City - Blackburn 1:0, Tottenham - Aston Villa 2:1, WBA - Bolton 1:1, West Ham - Fulham 1:1. Poredak: Chelsea (15 (6), Manchester Utd. 13, Arsenal 11 (6), Manchester City 11 (6), Tottenham 11...

 

Komentara 13

LA
Lass
13:08 03.10.2010.

toto vidim da i tebi fali malo pozornosti u životu pa se imaš potrebu sramotiti s ovakvim seljačkim komentarima!

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
17:24 02.10.2010.

Nek pozove Lakića i riješen problem.

OB
-obrisani-
06:51 03.10.2010.

Jelavić: Zglob jako boli, no želim biti uz moje Bosance, Brazilce, Njemce, Švicarce i par hrvatina u Izraelu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije