ROĐEN 2003. GODINE

Jeste čuli za ovog mladog nogometaša Dinama? Talijani tvrde da je on novi Luka Modrić

U 36.kolu 1.HNL sastali se Dinamo i Varaždin
Sanjin Strukic/PIXSELL
27.12.2021.
u 11:52

"Fleksibilan igrač kojem je inteligencija najveće oružje. Izvrstan pregled igre u kombinaciji s dobrom tehnikom", napominje se u članku TuttoMercatoWeba

Talijanski TuttoMercatoWeb donosi članak o mladom veznjaku Dinama Tomislavu Duvnjaku koji se opisuje kao "novi Luka Modrić".

Talijani pišu da je ovaj nogometaš rođen 2003. godine zvijezda omladinskog pogona Dinama i da ga već neko vrijeme prate veliki europski klubovi.

"Fleksibilan igrač kojem je inteligencija najveće oružje. Izvrstan pregled igre u kombinaciji s dobrom tehnikom", napominje se.

Duvnjak je za prvu momčad Dinama debitirao prošle godine protiv Varaždina, a redovito nastupa u drugoj momčadi. Prošao je i mlađe kategorije hrvatske reprezentacije, a za U-19 izabranu vrstu do sada je odigrao sedam utakmica.

O Duvnjaku je nedavno pisao i engleski Guardian koji ga je predstavio kao veznjaka koji igra izuzetno zrelo za svoju dob i kao mladića koji uvijek donosi ispravne odluke na terenu bez obzira na pritisak. Englezi su tada tvrdili da je upao u oko nekolicini skauta iz Bundeslige, ali i da je Juventus zainteresiran da ga što prije uzme pod svoje.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:23 27.12.2021.

Kao da se Modrići rađaju svake godine.

Avatar Majda
Majda
12:02 27.12.2021.

Je li on STEM-ovac ili je više za društvene znanosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije