HRVATSKA ČEKA PROTIVNIKE

Jeste li spremni? Evo gdje gledati izvlačenje skupina za Svjetsko prvenstvo

FIFA World Cup 2022 Group Draw on 04/01/2022 in Doha.
Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
01.04.2022.
u 09:00

"Navikavam se na ovo, ali se i dalje naježim kada pomislim na to," rekao je Cafu koji je sudjelovao na četiri svjetska prvenstva

Danas u 18 sati na rasporedu je ždrijeb za Svjetsko prvenstvo. Doznat ćemo napokon protiv koga će se Hrvatska boriti na Mundijalu, a cijeli program vodit će britanska voditeljica Samantha Johnson. Društvo će joj u Dohi praviti bivši engleski nogometaš Jermaine Jenas te američka nogometašica i dvostruka osvajačica SP-a, Amerikanka Carli Lloyd. Brazilska i njemačka nogometna legenda Cafu (51) i Lothar Matthaus (61) sudjelovat će također u izvlačenju skupina za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022.  godine, objavila je Međunarodna nogometna federacija (FIFA).

- Ne želim Srbiju jer ste jaki - našalio se ranije Zlatko Dalić sa svojim srpskim kolegom Draganom Piksijem Stojkovićem.

Na ždrijebu koji će se održati u petak u 18.00 sati u Kongresnom centru u Dohi sudjelovat će i Adel Ahmed MalAllah (Katar), Ali Daei (Iran), Bora Milutinović (Srbija), Jay-Jay Okocha (Nigerija), Rabah Madjer (Alžir) i Tim Cahill (Australija).

28.03.2022., Katar, Doha - Hrvatska nogometna reprezentacija u sklopu priprema za nadolazece Svjetsko prvenstvo nastupa na turniru u Dohi. Trening Hrvatske nogometne reprezentacije. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Navikavam se na ovo, ali se i dalje naježim kada pomislim na to," rekao je Cafu koji je sudjelovao na četiri svjetska prvenstva.

Cafu je jedini nogometaš u povijesti koji je nastupio u finalima tri uzastopna SP-a (1994, 1998, 2002), a pritom osvojio dva svjetska naslova.

"Prošlo je skoro 20 godina otkako sam postao posljednji južnoamerički igrač koji je podigao pobjednički pokal na svjetskom prvenstvo i to je uspomena koju ću uvijek čuvati," kazao je Cafu.

Cijelu priredbu možete pratiti u izravnom prijenosu od 18 sati na drugom programu HRT-a, a emisija ususret ždrijebu počinje u 17:35. 

 

 

>> Dalić ostaje izbornik i nakon SP-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije