Mnoštvo ponuda

Još jednom vatrenom sprema se veliki transfer: Novi velikan u utrci za Perišića

Premier League - Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/4
23.06.2023.
u 14:36

Izrastao u nogometnoj akademiji Hajduka, u svojoj bogatoj karijeri igrao je za Sochaux, Roeselare i Brugge. Zatim je doživio velik uspjeh u njemačkoj Bundesligi te došao do naslova s prvaka s Borussiom i Bayernom. U Tottenham je došao 2022. godine, a usprkos tome što je ugovorom vezan do kraja iduće sezone na stolu već ima bogate ponude

Ivan Perišić trenutno je na meti mnogih klubova, od Italije, preko Splita, do Saudijske Arabije. Sada se u turskim medijima pojavila informacija da je u utrku za hrvatskim reprezentativcem i Tottenhamovim veznjakom krenuo i turski velikan Fenerbahče.

Usprkos dolasku Edina Džeke iz Intera i Perišićevom ugovoru s engleskim klubom koji traje još jednu sezonu, Turci rade na novom transferu. Kako pišu tamošnji mediji, pregovori su u tijeku, a Perišić bi trebao biti još jedno pojačanje u pohodu istanbulskog kluba na 20 naslov prvaka Turske.

GALERIJA Navijači dočekali vatrene u zagrebačkoj zračnoj luci

Premier League - Tottenham Hotspur v Brighton & Hove Albion
1/7

"Nas se povezuje sa svim mogućima, od Džeke, Perišića, Rakitića, mogu nabrajati... To je s jedne strane lijepo, ljudi žele prave igrače koji mogu pomoći, ali trebamo biti realni. Znate u kojim ligama oni igraju i koliko zarađuju. Jedno su želje, a drugo mogućnosti", rekao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius o mogućnosti dovođenja Perišića iz Tottenhama.

VEZANI ČLANCI:

"Naravno da ćemo mi sa svoje strane gledati svakoga tko je pravi i učiniti sve što je moguće da ga dovedemo... Svaki igrač ima svoju priču. Ako se pojavi mogućnost za velikog igrača, 'kapitalca', uskočit ćemo u tu priču", zaključio je direktor.

Perišić je rekao kako bi volio odigrati sezonu u splitskom klubu, ali činjenica je da na stolu ima bitno većih ponuda. Izrastao u nogometnoj akademiji Hajduka, u svojoj bogatoj karijeri igrao je za Sochaux, Roeselare i Brugge. Zatim je doživio velik uspjeh u njemačkoj Bundesligi te došao do naslova s prvaka s Borussiom i Bayernom. U Tottenham je došao 2022. godine.

VIDEO Vijest koja je odjeknula: Mateo Kovačić je novi igrač Manchester Cityja! Otkriveni detalji transfera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije