OdbojkA

Jošić: Start prvenstva jamči velike ambicije

Odbojka
Pixsell
19.10.2009.
u 14:50

Centrometal je propustio priliku za iznenađenje u prvom setu protiv osječke momčadi Murse.

Odbojkaši Varaždina stigli su do uvjerljive pobjede, nakon nešto više od sat vremena igre, protiv Daruvara s glatkih 3:0 (25:15, 25:18, 25:15). Uz Rijeku i Karlovac, Varaždinci drže vrh tablice.

Rad se uvijek isplati

- Nije Daruvar toliko loša momčad, koliko smo odigrali vrhunski meč. Tijekom tjedna pojačali smo ritam treninga, jer smo željeli publici predstaviti vrhunsku igru. Vjerujem da smo u tome uspjeli - otkrio je nakon susreta Goran Jošić.

Nakon pobjede u Kaštelima na startu prvenstva, Varaždinci su novim slavljem potvrdili velike ambicije u novoj sezoni.

- Rano smo počeli pripreme tako da nam se sav uloženi trud mora početi vraćati. Posljednjih mjesec dana, od povratka trenera Aksentijevića iz ženske reprezentacije, pojačali smo treninge. Ima još dosta posla, jer je nekoliko novih igrača, ali zasad sve ide prema planu. Nije tajna da se forma tempira za završnicu prvenstva, na kojoj želimo dohvatiti prvi ovosezonski trofej - poručio je Jošić.

Varaždinci putuju u Sisak

U sljedećem kolu Varaždinci gostuju u Sisku.

- Ta nam je utakmica prilika da pobjedom usmjerimo svoj put na sam vrh tablice. Vjerujem kako ćemo u tome i uspjeti - optimistično je zaključio Jošić.

Odbojkaši Centrometala upisali su prvi ovosezonski poraz. Na gostovanju u Osijeku bolja od njih bila je momčad Murse, koja je slavila s 3:0 (25:23, 25:15, 25:21). U sljedećem kolu odbojkaši iz Črečana na svome parketu dočekuju Mladost iz Kaštel Lukšića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije