HAJDUK IDE U TURSKU

Jozinović: Dinamo i Rijeka ulažu silan novac, a mi prodajemo mlade igrače

Goran Jozinović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
20.01.2014.
u 12:44

- Svaka nam je utakmica bitna, želimo što duže ostati u vrhu i parirati Dinamu i Rijeci koliko možemo. Oni ulažu silan novac, takva je situacija, a mi prodajemo naše mlade igrače - rekao je Goran Jozinović.

Ode Hajduk na turski dio priprema, Igor Tudor poveo je 26 igrača. Na pripremama, koje će se u najvećem dijelu odvijati na terenima u sklopu hotela Kremlin Palace svoje mjesto u momčadi tražit će Kalinić, Stipica, Tomić, Mikanović, Vršajević, Bašić, Maloča, Milović, Nižić, A. Milić, Z. Milić, Jozinović, Lučić, Pašalić, Bradarić, Sušić, Anđelković, Andrijašević, Bukva, Kouassi, Iluridze, Tomičić, Maglica, Maloku, Baša, Kušeta.

Dakle, nema Bencuna i Caktaša, koji idu na rehabilitaciju u Daruvarske toplice, a Kiš, Jonjić, Kovačić, Mujan i Zoungrana idu na posudbe. Hajduk će u Turskoj ostati dvanaest dana, odigrati šest utakmica.

- Odradili smo žešći dio priprema, bez utakmica. Dizali smo fizičke sposobnosti na višu razinu, napravili smo dobru podlogu za Tursku. U Antalyi ćemo raditi na taktici, na igri. Imamo dovoljno utakmica za nametnuti se treneru - kazao je iskusni Goran Milović.

Nema puno vremena do početka sezone, manje je od tri tjedna do dvoboja sa Splitom u Parku mladeži.

- Idemo na pobjedu u toj utakmici. Svaka nam je utakmica bitna, želimo što duže ostati u vrhu i parirati Dinamu i Rijeci koliko možemo. Oni ulažu silan novac, takva je situacija, a mi prodajemo naše mlade igrače - rekao je Goran Jozinović.

Igora Tudora nismo čuli, valjda nema što reći. Nema veze, pričat će Tudor kad krenu utakmice. Od njegovih opservacija, za navijače Hajduka važnije je kako će igrati bijeli. U rano jutro ponedjeljka Tudor je bio sjajno raspoložen. Ponio je knjigu za "ubiti" vrijeme na putovanju od Splita preko Sarajeva i Istanbula do Antalye.

>> Tudor je otpisao Kiša i Jonjića, a Pašalić čeka Reju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije