Derbiji mladih nada

Juniori Dinama dobili bijele, kadeti bez pobjednika

'sport - 14.11.2009. Split, Hrvatska  -utakmica izmedju juniora hajduka i dinama odigrana danas u splitu Photo: Leonard Nicevic/PIXSELL'
'Leonard Nicevic/PIXSELL'
15.11.2009.
u 16:00

Gotovo dvije tisuće gledatelja, tek nešto manje nego što ih je bilo na derbiju seniora, gledalo je jučer na pomoćnom igralištu na Poljudu oglede kadeta te juniora Hajduka i Dinama.

Atmosfera je bila možda i užarenija nego na nekim prvoligaškim terenima, navijalo se, palile su se bengalke, a i policija je imala posla.

Kadeti Hajduka i Dinama odigrali su bez pobjednika, 1:1. Bijele je u vodstvo u 26. minuti doveo Tomičić na dodavanje Barišića, šest minuta kasnije mrežu domaćina zatresao je Martinko i već tada postavio konačan rezultat.

Nakon njih na teren su izišli juniori. Hajduk je imao jalovu inicijativu, a njihovu nemoć u realizaciji kaznio je mladi dinamovac Mario Šitum koji je golovima u 65. i 78. minuti svojoj momčadi donio pobjedu od 2:0.

Utakmice su gledali Edoardo Reja i Igor Tudor, šef omladinskog pogona Goran Vučević te mnogi drugi nogometni djelatnici. Pojavio se i predsjednik Svaguša, no izgubio se nakon što je Torcida zapjevala "krafne, kiflići...".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije