U PONEDJELJAK U MEĐUGORJE

Jurčić: Mandžukić ostaje do ljeta

Kruno Jurčić
Marko Prpić
16.01.2010.
u 14:40

Krunoslav Jurčić kompletirao je svoj popis igrača koje vodi u Međugorje. Otpao je jedino Mathias Chago: - On ide u Pulu na posudbu - veli Jurčić koji vodi Carlosa i Antu Tomića, igrače koji su dobili dozvolu za odlazak. No, nemaju kamo.

- Josip Kuže je prvi trener koji mi je rekao: svi krećete od nule, samo te nule nisu iste. Zavaravanje je kad se kaže da su svi isti jer nisu, postoji minuli rad, ali postoji i dovoljno vremena da se oni koji imaju manje tog rada iza sebe, izbore za sebe - najavio je pripreme trener Dinama, pripreme u kojima će i na dan utakmice imati treninge.

Rezultat je u Dinamu i napripremam važan ali ipak ne može biti u prvom planu.

Umjesto u Drinovcima, plavi će hercegovačke pripreme otvoriti u utorak u Mostaru protiv Zrinjskog.

Sretan je što Igor Bišćan već tamo počinje normalno trenirati, raditi i s loptom, nema ozbiljnijih ozljeda.

- O Mandžukićevim noktima već ste sve napisali. Mario radi odlično, ne znam što mu je u glavi i kako razmišlja. Ali, po tome kako radi, na ljeto ili na jedno od ljeta za njega će kupci stajati u redu - veli Jurčić.

To prije svega ovisi o Mandžukiću i njegovom ponašanju i grama. Oboje izgleda kao sinusoida, kad se uspije ustabiliti s dobrim partijama i profesionalnim pristupom možda se i proda. Iako mu ni ovako ništa ne bi smjelo faliti, novaca ima k’o blata, sve si može priuštiti.

U Hercegovinu bi trebala i braća Mamić. U Drinovcima je pak prvi čovjek Osijeka, Branimir Glavaš. A kad on kaže da Domagoja Vidu ne treba sputavati u razvoju, jasno je da bi tamo moglo biti priče o transferu.

Plavi su imali testove skočnosti, najviše skaču Vrdoljak i Badelj, odlični su i Dodo, Vrsaljko, Kramarić. Bilo je i loših, ali o njima Kruno nije želio pričati.

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:01 16.01.2010.

Mandžukić ostaje do ljeta a onda če na ljeto rasturati na World Cupu u Južnoj Africi...Jasno po barovima i birtijama jer na igralište ga FIFA neče pustiti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije