PRESELIO U IZRAEL

Jurica Buljat: Neka Hajduk i Makabi projure Europom

Jurica Buljat
Davor Puklavec/Pixsell
24.06.2011.
u 12:34

- Šest godina bio sam u Poljudu, Hajduk će uvijek biti moj klub - priča Buljat

Jurica Buljat uživa u svojim prvim izraelskim danima. Potpisao je trogodišnji ugovor s prvakom Izraela Makabijem iz Haife, već je odradio prve treninge s novom momčadi, s kojom će sljedeći tjedan na pripreme u Austriju.

– Makabi je vrhunski klub, prezadovoljan sam. Suigrači su me odlično primili, kao da sam u klubu već godinama. Sve je odlično – otkrio je Buljat svoje prve dojmove.

Na nekoliko dana došao je kući, tek da pokupi odjeću. Društvo mu je u Izraelu tijekom potpisivanja ugovora radio Krešo Mikulandra, Hajdukov tehniko.

– Krešo mi je puno pomogao, zahvaljujući njemu sve sam prošao bez teškoća – pohvalio je Buljat Mikulandru.

Naravno, dio misli usmjeren mu je prema Makabijevu nastupu u pretkolu Lige prvaka, prvi rival je Borac iz Banjaluke, a drugi dio misli još mu je usmjeren na Hajduk.

– Neka Makabi postigne što bolje rezultate u Europi i prvenstvu, to isto od sveg srca želim i Hajduku, iz kojeg pamtim samo lijepe stvari. Šest godina bio sam u Poljudu, Hajduk će uvijek biti moj klub – zaključio je Jurica Buljat.

Komentara 1

BL
Blokada
16:09 24.06.2011.

Sretno sine! Srića da si otiša. Nemoj se vračat, molim te.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije