JUVENTUS

Juventus povećao ponudu Guusu Hiddinku

Ciro Ferrara
AFP
25.01.2010.
u 14:22

Torinski dnevnik Tuttosport, koji posebno pozorno prati svakodnevna događanja u Juventusu, piše da je golman talijanske nogometne reprezentacije Gianluigi Buffon zainteresiran za to da napusti klub.

Novinar dnevnika svjedočio je Buffonovoj ogorčenosti po napuštanju travnjaka nakon subotnjeg poraza od Rome u Torinu 2-1.

"Uvijek ti kontranapadi, već mi je muka od njih", promrmljao si je u tunelu golman u bradu, razočaran obrambenom neučinkovitošću svojih suigrača.

Iako se uvijek kleo na vjernost klubu, Tuttosport piše da u novoj neuspješnoj sezoni sad već 32-godišnji golman osjeća sve veće zasićenje. Ne uspije li se Juve plasirati u Ligu prvaka, navodi isti dnevnik, Buffon će vrlo izgledno zatražiti raskid ugovora. Prvi koji čekaju u redu za njegove usluge jesu engleski Manchester City i njemački Bayern.

Dok se Buffon navodno sprema za rastanak, vodstvo kluba užurbano traži nasljednika Ciri Ferrari. Talijanski mediji tvrde da su trenerski dani bivšega klupskog stopera odbrojani.

Izborniku ruske nogometne reprezentacije Guusu Hiddinku torinski je Juventus povećao ponudu s početnih 3.5 na pet milijuna eura po sezoni s namjerom da Nizozemca dovede na klupu prve momčadi.

Talijanski mediji uopće ne dvoje u svojim tekstovima o otkazu koji će čelnici kluba uskoro uručiti dosadašnjem strategu momčadi Ciri Ferrari, te svakodnevno kombiniraju s imenima mogućih nasljednika.

Prvi među jednakima je ruski izbornik, no on je već sredinom prošloga tjedna putem agenta poručio da mu ne namjerava prihvatiti posao ispod sedam milijuna eura po sezoni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije