Real Madrid

Kaka: Ne osjećam 
se kao igrač u Ronaldovoj sjeni!

'Real Madrid\'s Cristiano Ronaldo (L) talks to his teammate Kaka prior to their Champions League football game versus FC Zurich on September 15, 2009 in Zurich. Real Madrid won 5-2.    AFP PHOTO / FAB
'FABRICE COFFRINI'
20.09.2009.
u 18:18

Dobro je poznato da dvije najveće zvijezde madridskog Reala, Portugalac Cristiano Ronaldo i Brazilac Kaka, nisu kućni prijatelji.

Kaka inzistira da se na terenu ne osjeća podređen u odnosu na svog suigrača.

– Uvjeravam vas da se ne osjećam kao igrač u njegovoj sjeni. Moj je osnovni posao da razigravam momčad i asistiram suigračima za golove. Sve što je Cristiano napravio zadnjih dana, napravio je sam – izjavio je Kaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije