Hit na internetu

Kakav fenomenalan potez! O ovoj varci Neymara dugo će se pričati

Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
20.11.2016.
u 10:29

U izostanku dvojice najboljih igrača, sve su oči bile uprte u Neymara koji je napravio nekoliko dobrih stvari, ali ipak nije uspio probiti obranu gostiju.

Nogometaši Barcelone sinoć su kod kuće izgubili važne bodove u borbi za naslov prvaka. Igrali su bez bolesnog Messija i suspendiranog Suareza, a odmah to nije bila ona ubitačna Barca pa su s Malagom odigrali tek 0:0 na svom stadionu.

U izostanku dvojice najboljih igrača, sve su oči bile uprte u Neymara koji je napravio nekoliko dobrih stvari, ali ipak nije uspio probiti obranu gostiju.

Međutim, potez iz 73. minute oduševio je sve, o njemu će se još dugo pričati. Brazilac je fantastičnom varkom protivnika bacio na travnjak, kasnije izbacio još jednog čuvara, ali trećeg ipak nije uspio.

Pogledajte majstoriju Neymara.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
10:34 20.11.2016.

Dugo će se pričati o rezultatu!

DC
DC
17:13 20.11.2016.

Na kraju je izgubio loptu...

Avatar oliver 7
oliver 7
10:52 20.11.2016.

da su Malagi bar još dva igrača izbacili možda bi i pobjedili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije