Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTAV ZA OLYMPIAKOS

Kako bez Ademija: Mamić mijenja sustav, Goncalo opet ispred Benkovića!

Dinamo - Zagreb
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
19.10.2015.
u 08:44

Najveća enigma i ovoga je puta vezna linija. Suspenzija Arijana Ademija uvelike je poremetila planove Zorana Mamića koji je tako ostao bez nositelja agresije i kvalitete, ali i lidera svlačionice. Dinamo bi se tako mogao ponovno prebaciti na uigran 4-2-3-1 sustav igre u kojem bi u paru zadnjih veznih djelovali Machado i Antolić

Nogometaši Dinama bez većih problema poigrali su se sa Zagrebom te se sada potpuno okreću sljedećem izazovu. U Maksimir će u utorak stići Olympiakos, na rasporedu je dvoboj 3. kola Lige prvaka. Dugo očekivani dvoboj s grčkim prvakom, utakmica koja bi mogla obilježiti modru sezonu. Ne, ovoga puta se ne radi o utakmici "biti ili ne biti", ali Dinamo bi pozitivnim rezultatom protiv Grka napravio veliki posao u pohodu na jedno od prva tri mjesta u skupini Lige prvaka, piše Goal.

Dinamova vrata u tom će ogledu čuvati Eduardo, dok sigurne pozicije u zadnjoj liniji (za sada) imaju tek Josip Pivarić i Jeremy Taravel. Ivo Pinto je zbog ozljede napustio igru, no Mamić je odmah poslije dvoboja napomenuo kako će portugalski branič biti spreman za Olympiakos. Četvrtu poziciju u obrambenom dijelu igre trebao bi preuzeti – Goncalo.

>> A kako će izgledati Dinamom sastav i koje je još iznenađenje Mamić spremio, pročitajte ovdje

>> Nije Mamić jedini: Šef Olympiakosa optužen je za iznudu, prijevaru, namještanje...

Komentara 5

Avatar peet
peet
10:28 19.10.2015.

Mrzitelji dinama.... odhebite u troskocima.... imate ticeke, partizan i zvezdu.. (usput s kime oni sutra igraju). Dinamo... ne ocekujem previse od sutrasnje utakmice, bez Sigalija smo suplji... ali opet cu reci, igramo ligu prvaka, protiv najboljih...dati sve od sebe i i pokusati izvuci bod.

ZI
zico
09:00 19.10.2015.

Ne mogu vjerovati kako su udba i komunjare ubacili drogu ademiju

Avatar petrolio
petrolio
11:03 19.10.2015.

zokijeva loša selekcija igrača dolazi na naplatu! umjesto da krajem 8. mjeseca kupi jednog kvalitetnog stopera za LP, makar i od 30-33 godine koji bi poslužio ove sezone u LP, prodali su još i šimunovića pa u LP igraju s klincem benkovićem?!? sigalli je jako dobar ove sezone, ali uzalud sad kad je ozlijeđen, šifo je ispao totalni promašaj jer je odigrao 5 minuta i od onda je ozlijeđen i to je to....rupetina u obrani samo takva! nije upitno da će nas grci sutra dobiti, samo je pitanje s kojom razlikom!? jer ovako porozna i šuplja obrana dobit će bar 2 gola, a bojim se i 3....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije