SLUŽBENI DEBI

Kakvo predstavljanje: Sjajni Babo predvodio Pistonse do napete pobjede

NBA: Orlando Magic at Detroit Pistons
Foto: Rick Osentoski/REUTERS
1/3
20.10.2022.
u 08:35

Pet sekundi prije kraja pogodio je dva slobodna bacanja i postavio konačan rezultat.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović na odličan se način predstavio svojim novim navijačima u Detroitu, u prvoj službenoj utakmici u dresu Pistonsa predvodio je svoju momčad do 113-109 domaće pobjede protiv Orlando Magica24 koša, šest skokova i dvije asistencije.

Bogdanović je na parketu proveo 34:50 minuta uz šut za dva 2-6, tricu 6-10 te 2-2 s linije slobodnih bacanja. Pogodio je šest od svojih prvih sedam pokušaja za tri, a usprkos tomu što je promašio svoja posljednja četiri šuta iz igre, s dva pogođena slobodna bacanja 4.7 sekundi prije isteka vremena postavio je konačni rezultat.

Cade Cunningham postigao je 18 koševa uz 10 asistencija, a Jaden Ivey 19 poena za Pistonse.

Kod Orlanda sjajan debi imao je prvi izbor ovogodišnjeg "drafta" Paolo Banchero27 pogodaka, 9 skokova i 5 asistencija, Jalen Suggs je dodao 21.

>> Shaquille O'Neal nastupio kao DJ na Krku, a pridružio mu se i Dončić: "Svi sa ovog područja odlični su strijelci"

 

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
10:06 20.10.2022.

Realno - ovakav Orlando bi se gadno patio čak i u FIBA Ligi prvaka...

UJ
ujna
09:08 20.10.2022.

Pravi babo, kada treba za Domovinu povući onda velika nula. Nije vrijedan napisa i naših komentara. NULA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije