SJAJNI DVOJAC

Kalinić je za Hrvatsku zabio koliko i Bokšić. Vrijeme je da krene s Livajom u tandemu poslije pet mjeseci

Dinamo i Hajduk u utakmici Superkupa na stadionu u Maksimiru
Goran Stanzl/PIXSELL
18.02.2023.
u 14:58

Ako su i Nikola i Marko potpuno spremni, onda možda sada više nema zapreka da zajedno povedu bijele u nedjelju protiv Gorice od 17.10 na Poljudu. Naime, taj se zaključak nekako nameće sam po sebi budući da dosadašnji Livajin partner u napadu u Lekinoj eri, Slovenac Jan Mlakar, ovoga proljeća u tri nastupa ili 199 minuta provedenih na travnjaku još nije postigao pogodak ni asistirao

Komentara 2

Avatar kmetovi.mračnih.sila
kmetovi.mračnih.sila
15:23 18.02.2023.

Livaja za nacionalnu vrstu Hrvatske u nogometu nije prvi izbor. Drugi je izbor a Kalinić bi u najbolju ruku bio treći izbor. Trećerazredne igrače ne trebamo jer ima tu doista prvorazrednih koji i igraju!

BE
Berri
22:00 18.02.2023.

U nogometu nema starih zasluga. Jedino je bitno da li je igrač zdrav i koji mu je dopinos za momčad. Mislio sam da će Nikola Kalinić imati odličnan završetak karijere, kao nekada Tomo Erceg i kao Davor Vugrinec koji suu lakoćom zabijali nakon povratka iz inozemstva. Nikola Kalinić nije to opravdao, potpuno je ostao u sjeni Marka Livaje. Njih dvojica možda i mogu igrati protiv Gorice, ali protiv jačih momčadi to neće biti dobro za fazu obrane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?