Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blackburn

Kalinić: Nakon poraza - dizanje u pet ujutro!

Nikola Kalinić
Pixsell
28.09.2009.
u 08:49

Odlično mi je u Blackburnu, trener mi vrijeme igre polako dozira i vjerujem da će uskoro proći razdoblje prilagodbe, kaže Kalinić.

Blackburn, klub Nikole Kalinića, nastavlja igrati u promjenljivom ritmu. Poraz od Evertona, pobjeda nad Aston Villom. A Kalinić se još nije potpuno priviknuo na novu momčad.

– Polako, ne žuri mi se. Trenutačno traje razdoblje prilagodbe, koje će, vjerujem, uskoro proći. Trener Sam Allardyce dozira mi vrijeme u igri. Igrao sam u kupu, odlično mi je u Blackburnu – govori Kalinić.

Njegova momčad našla se u žiži zanimanja engleske javnosti nakon što je procurila informacija da su se El Hadji-Diouf i Ryan Nielsen potukli poslije pobjede Blackburna nad Aston Villom.

– Nije to bilo strašno, tek naguravanje. Znate kako je kad su utakmice, adrenalin raste – govori Kalinić.

A engleski mediji otkrili su i informaciju o kazni koju su Kalinić i suigrači dobili nakon poraza od Evertona.

– Većina nas živi u Manchesteru, koji je od Blackburna udaljen pola sata vožnje. A morali smo u 7 ujutro doći gledati snimku te utakmice. Što je značilo da smo se morali ustati u 5 ujutro – kaže Kalinić.

Nije baš ugodno, umjesto da doručkujete, gledate kako vas je suparnik pregazio. Ali, i to je život profesionalca. I pouka za neke naše profiće koji bi žestoko reagirali kad bi ih treneri naručili tako rano.

Ključne riječi

Komentara 2

ĐE
đenpa
10:17 29.09.2009.

Već će se Kalinić priviknuti na rano ustajanje. Život nogometnog profesionalca ne bi trebao biti drukčiji od života prosječnog čovjeka. Osim kada je lisnica u pitanju.

BI
bilo i crno vino
10:39 29.09.2009.

Vidi ti njega pa sta da se dignes u pet!!!!!! Ovi nasi profesionalci zacudo kad igraju van zemlje onda je sve sta rade normalno a doma bi zabusavali i tili i jare i pare!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije