Godina od infarkta

Kalinić: Popio sam dva apaurina da se smirim

'21.04.2010. stadion Poljud, Split - Prva finalna utakmica Hrvatskog kupa izmedju Hajduka i Sibenika. Stanko Poklepovic.  Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
07.08.2010.
u 10:25

Godinu dana prošlo je od Žiline, od utakmice u kojoj je sadašnji sportski direktor Hajduka Ivica Kalinić doživio infarkt na klupi.

Godinu dana poslije opet je bio na klupi, sa Stankom Poklepovićem.

– Ozračje je bilo veličanstveno, odigrali smo utakmicu za pamćenje. Teško sam sve proživljavao, ali znao sam da će biti drama. Prije utakmice popio sam dva apaurina da se smirim. Dobro su mi došli – rekao je Kalinić. (om)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije