ZAPAD ZATVOREN

Kek: Hendikep će biti što igramo bez jednog važnog igrača

Matjaž Kek
Nel Pavletić/Pixsell
06.11.2013.
u 15:50

- Mijenjat ću na dvije-tri pozicije. Igrat ćemo sigurno s tri napadača, Sharbinijem, Benkom i Kvržićem, a kao ofenzivni vezni bit će Alishaphić - otkrio je Kek te se osvrnuo na Lyon.

Rijeka će u 4. kolu Europske lige u četvrtak na Kantridi ugostiti Lyon, a trener Matjaž Kek najavio je kako njegova momčad ide po tri boda.

- Cilj nam je jasan, a to su novi bodovi u Europi. Kakav god protivnik bio, ja vjerujem u svoje igrače. Najveći hendikep bit će nam što ćemo igrati bez jednog važnog igrača - rekao je Kek aludirajući na to da na zapadnoj tribini neće biti Armade zbog kazne Uefe.

U posljednjem prvenstvenom kolu Rijeka je izgubila na gostovanju u Parku mladeži 0:1. Kek i dalje ima problema s ozljedama, ali je najavio promjene u momčadi.

- Mijenjat ću na dvije-tri pozicije. Igrat ćemo sigurno s tri napadača, Sharbinijem, Benkom i Kvržićem, a kao ofenzivni vezni bit će Alishaphić - otkrio je Kek te se osvrnuo na Lyon.

- Imaju tešku sezonu. Ovo će im biti 20. utakmica, a njihov trener je istaknuo kako su umorni. Što bih ja onda trebao reći kad smo odigrali već 26 utakmica - zaključio je Kek.

Prva utakmica ova dva kluba prije dva tjedna završila je pobjedom 'lavova' 1:0, a zanimljivo je kako na Kantridi neće zaigrati strijelac jedinog gola s Gerlanda Grenier, ali ni još nekoliko standarnih igrača koje je Remy Garde odlučio poštedjeti.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
darko.magistar
20:22 06.11.2013.

Kek car

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije