u goste istri

Kek na mjesto prvog poraza: Nije u Rijeci sve idealno...

Matjaž Kek
Marijan Susenj/PIXSELL
15.02.2015.
u 11:34

U Rijeci možeš napraviti rezultat i nekoga prodati, ali ne smiješ se zamarati Dinamom niti podcijeniti Hajduk, kaže Kek.

Regionalni derbi Rijeke i Istre (danas u 15 sati) uvijek plijeni pažnju iako ovoga puta momčadi su u dijametralnu suprotnim raspoloženjima, Rijeka je druga, a Istra 1961 druga, ali od dna ljestvice. Bez obzira na stanje na ljestvici, posebno u Puli Rijeka rijetko lako dolazi do bodova.

- Očekuje nas novo dokazivanje u regionalnom derbiju koji uvijek nudi neizvjesnost i naboj na igralištu i uz njega, no otkako ja vodim Rijeku uvijek je to bilo vrlo fer i korektno. Naša želja i motiv je uvijek isti, pobjediti. Poznajemo i poštujemo protivnika koji na proljeće ima jedan drukčiji potpis, vrlo su kvalitetna ekipa uz kvalitetne pojedince. Bit će to novo iskušenje na Rijeku u formiranju - rekao je u najavi susreta Matjaž Kek, piše Goal.

Kek je prvi poraz na klupi Rijeke doživio upravo na Aldo Drosini, iz njega je izvukao pouke.

- Bio je to zasluženi poraz, pekao me, ali ne znam koji poraz me nije pekao.

Trener Rijeke motiviran je u građenju nove ekipe, dodatan motiv sigurno je i pobjeda nad Lokomotivom.

- Solidna premijera, ali slijedi nam dokazivanje iz utakmice u utakmicu, za mene je konstanta uspjeh u sportu. Mi radimo na treningu da bismo to pokazali na utakmici. Imamo grupu mladića, ne znamo još konačnu kvalitetu, ali bitno je kako prilaze poslu i onda im se to mora vratiti. Nije sve u Rijeci idealno kako svi misle, ali je pošteno. Možeš očekivati da ćeš napraviti rezultat i opet nekoga prodati, ali ne smiješ se zamarati Dinamom ili podcjenjivati Hajduk - zaključuje Kek.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>>Rijeka je Bradarića platila 920.000 eura, ali na njemu će zaraditi

Komentara 1

Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:14 15.02.2015.

Hajduk ? Keko se bavi demagogijom , hajduk je smiješan klub , jad i bijeda . Nogomet povezati sa hajdukom je teški sarkazam .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije