Tko nam stoji na putu

Kek: Prandelli je preporodio azzurre, opet su vrlo moćni

Cesare Prandelli
Reuters
03.12.2011.
u 08:41

Vlatko je želio TrapattonIja za izbornika nakon Cice, navodno su se i bili dogovorili, no Salzburg nije pustio Trapa

U Maksimiru živi i radi čovjek koji zna kako srušiti svjetske i europske prvake Španjolce! Dinamov kondicijski trener Zvonko Komes pripremao je Švicarce za povijesnu pobjedu nad Furijom na SP-u u Južnoj Africi prošle godine (1:0). Naravno da Španjolcima nije zasmetalo, samo ih je naljutilo, pa su do kraja počistili sve pred sobom i osvojili svjetski naslov.

Talijani su u prethodnim kvalifikacijama dva puta pobijedili Slovence, oba puta 1:0.

- Talijani više uopće ne sliče na momčad sa SP-a 2010. Danas su opet ozbiljni, moćni, karakterni i posebno motivirani, jer žele dokazati svoju vrijednost, da su još uvijek sila. Tu je prepoznatljiv rukopis trenera majstora taktike, iskusnoga lisca Prandellija, koji je preporodio Talijane - kaže bivši izbornik Slovenaca Matjaž Kek.

Izbornik Iraca Giovanni Trapattoni (72) bit će najstariji izbornik na Euru (Bilić drugi najmlađi), a navodno je već bio dogovoren njegov dolazak na klupu Hrvata prije pet godina kada je smijenjen Kranjčar.

Vlatko Marković tvrdio je kako je Trap pristao na naše uvjete, ali da ga tada nije pustio gazda Red Bull Salzburga, u kojemu je Talijan bio sportski direktor.

>>Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:44 03.12.2011.

Kek: Prandelli je preporodio azzurre, opet su vrlo moćni i biče poseban užitak za nas u Sloveniji gledati kada pobijede i sa Eura 2012 izbace Hrvatsku..

OB
-obrisani-
19:40 03.12.2011.

Ja sam 101 % siguran da ce Zlovenija i Srbija glatko proci skupinu E na EP i da ce se na kraju te dvije repke naci u finalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije