OPASNA VREMENA ZA UPRAVU

Kerum i Paladino razjareni zbog kalendara

Hajduk (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/17
01.12.2011.
u 21:35

– I to je dokaz da u Hajduku svatko radi što mu je volja – kaže gradonačelnik Splita

Photoshop majstori i dalje su glavna poljudska tema. Kalendar Hajduka za 2012. godinu, koji je povučen iz prodaje i distribucije, i po nalogu novoga Nadzornog odbora ne može biti klupski službeni kalendar, postao je na tržištu najtraženiji artikl splitskoga kluba.

Premda je bilo što teško predvidjeti, u utorak će na sjednici Nadzornog odbora letjeti perje. Predsjednik NO Hajduka dr. Josip Paladino razjaren je zbog gluposti koju je napravio Cicarelli, a slično razmišlja i gradonačelnik Splita Željko Kerum, koji je usred predizbornih aktivnosti, ali ipak je našao vremena za komentar.

– I taj je kalendar još jedan dokaz da u Hajduku svatko radi što mu je volja, nema nikakvog plana, dogovora, nema zajedničkih sastanaka, odluka. Postoje razne ideologije, razna mišljenja, ali najvažnije je da budemo ljudi. To treba gledati – kaže Kerum.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 16

AN
antiša40
22:00 01.12.2011.

Profesore, niste naš glas dobili tek tako, imate mozak i ruke koji spašavaju živote rezovima, takve rezove MORATE napraviti i u Hajduku i spasiti ga radi naše djece! Pozdrav iz Zagreba!

DU
Deleted user
22:11 01.12.2011.

Ne znam zasto se treba stidjeti grba sa zvijezdom. Ionako ce sadasnji grb promijeniti kukurikavci kad dodju na vlast, a Ajduk je oduvijek bio uz rezim u socijalizmu, sto plac na Poljudu 1980.i dokazuje.

MA
mališa
23:33 01.12.2011.

A nije vam se dopadalo kada su Srbi hteli da izgrade i lepši i stariji Dubrovnik od ovog, a ovamo sami gradite \"lepšu\" hajdukovu prošlost od one stvarne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije