Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ JE TRAŽEN

Kinezi ne odustaju! Stiže nova ponuda za Nikolu Kalinića

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
21.02.2017.
u 14:01

Kinezi su do sada nudili Kaliniću 12 milijuna eura godišnje, a sada su spremni i to "podebljati" iako je on ranije poručio da ne želi napustiti Europu.

Tianjin Quanjian ne odustaje od Nikole Kalinića, kineski klub poslat će novu ponudu za hrvatskog napadača.

Momčad koju vodi Fabio Cannavaro ponudit će Fiorentini 45 milijuna eura što je pet milijuna više od prethodne ponude i pet milijuna manje od odštetne klauzulu.

Kinezi su do sada nudili Kaliniću 12 milijuna eura godišnje, a sada su spremni i to "podebljati" iako je on ranije poručio da ne želi napustiti Europu. Hoće li Tianjin i ovaj put polomiti zube znat ćemo do kraja ovoga mjeseca do kada u Kini traje prijelazni rok.

>> Kalinić odlučio gdje nastavlja karijeru: Novac mi nije sve u životu

Komentara 1

UN
unbekant
17:35 21.02.2017.

Kalinicu momce,bjezi u Kinu,5 godina puta 12 miljona eura,plus premije,to je 100 milijana cisti,a ti ima 30-ak godina,ne dvoumi,potpisuj,i razguli za Kinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije